Välkommen till vårens arbetsdag, lördagen den 28 april kl. 10.00-14.00. Boka in datumet redan nu!

Det kommer handla som vanligt att snygga upp efter vintern genom att samla in grenar, ta ned sly och annat ev brännbart skräp, jo vi hoppas på att få elda men där kommer kommande veckors väder vara avgörande, jag återkommer med om det råder eldningsförbud eller inte.

Nedan följer ett axplock av punkter som står på agendan:

  • Vid boulebanan är tanken att gjuta ned nya bänkar och bord
  • Snökäppar samlas in och inventeras
  • Vägskylt(ar) sneda (lutar) – riktas
  • Översyn farthinder – trasiga wirar och påkörda stolpar
  • Rensa upp efter nedfallna träd på ”badstigen”
  • Öka framkomligheten för våra väghållare – krav på att inga grenar får hänga ned lägre än 3,5m över vägen eller 2m på sidorna. Det här kommer innebära ett stort ansvar och uppdrag på alla fastighetsägare att detta uppfylls! Vi kommer särskilt fokusera på detta denna och höstens arbetsdag.
  • Allmän städning och översyn av våra badplatser

Kan du inte medverka aktuella dag men vill ändå dra ditt strå till stacken så hör av dig till kontaktpersonen för ditt arbetslag (se hemsidan) för att komma översens om lämpligt uppdrag vid annan tidpunkt.

Synes den 28:e!

Mvh Styrelsen