Hej alla kära grannar och vänner! På förekommen anledning vill vi påminna alla om att inga motorfordon får köras på föreningens stigar i området. Vi har vid ett flertal tillfällen noterat att fyrhjulingar, traktorer och även bilar har körts över fotbollsplanen, på stigen mellan Greve Mannerheims väg och Kvarnsjön, samt ända ner till badplatsen vid Henaren. Det finns flera anledningar till att detta inte är okej. 1. Säkerhet. Många går längs dessa stigar, kommer det ett fordon åkande är det bara en tidsfråga innan en olycka händer. 2. Buller/oljud. Det är störande, inte minst för fastighetsägare med tomter i anslutning till stigarna. 3. Slitage. Vi förstör våra fina stigar genom att köra på dem. I höstas var det stora, djupa hjulspår på flera ställen.

Motorfordon framförs på våra grusvägar. Dessa är för tillfället alldeles nyfixade och fungerar hur bra som helst att köra på. Parkera era fordon på därför avsedda platser, ta en skön promenad den sista biten – och njut av att ni har förmånen att få bo i världens finaste fritidshusområde.

Soliga sommarhälsningar
Styrelsen