Hej kära grannar och vänner i världens bästa fritidshusområde! Härligt att se så många av er här under påsken. Som många vet hade vi styrelsemöte i fredags. Där diskuterade vi bland mycket annat sommarens arrangemang, som midsommarfirande, 50-årsjubileum och andra festligheter.

I dessa Corona-tider vill vi bara klargöra att vi självklart följer myndigheternas rekommendationer beträffande avstånd, folksamlingar och annat som ska hjälpa till att förhindra smittspridning. Vår ambition och högsta önskan är  att vi ska kunna genomföra sommarens festligheter som planerat, därför väntar vi in i det sista med att fatta några definitiva beslut.

Vi hoppas att alla har förståelse för detta och att ni hjälper oss att hålla alla tummar för att midsommar och annat ska bli precis lika trevligt som vanligt!

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

Varma påskhälsningar,

Styrelsen