Hej!
Välkommen till den nya versionen av Stromshammar.se. Den främsta anledningen till bytet är att det ska bli lättare för mig som webmaster att uppdatera sidan. Styrelsen har också beslutat att stromshammar.se fortsättningsvis i första hand kommer att användas för ren information.

Anslagstavlan har vi till exempel tagit bort och hänvisar istället till Facebooksidan ”Härliga Strömshammar” som administreras av Nina, en av föreningens medlemmar. Detsamma kommer framöver att gälla exempelvis bilder från fisketävlingar, köp & sälj och annat.

För att få lite variation på utseendet tar jag gärna emot bilder att lägga i galleriet samt använda som toppbild. När det gäller toppbilden är det viktigt att den fungerar i liggande format.

Hoppas att ni gillar den nya sidan! Vi ses snart i världens bästa fritidshusområde.

Gunnar, webmaster