Den 10 juni avgjordes den årliga fisketävlingen i bra väder – sol, moln samt blåst, ca 16-18 grader. Hela 23 st taggade fiskare dök upp för att försöka vinna de åtråvärda bucklorna.

Efter startskottet kl. 10 skyndande de tävlande till sina favoritplatser för att fånga de flesta och största fiskarna. När slutsignalen gick kl. 13 hade det fångats 14 fiskar: 12 gäddor och 2 abborrar. Det togs även upp en död abborre på 1,2 kg som flöt i vattnet (sorry Jocke Björklund, den kunde tyvärr inte räknas i tävlingen.)

Det som lovar gott för framtiden är att det är fler yngre som är med. Extra kul att det kom flera som hejade på!

Resultat

1:a pris Benny Björklund Tomt 61 4,99 kg (2 st fiskar)
2:a pris Allan Johansson Tomt 110 1,81 kg (3 st fiskar)
3:e pris Niklas Djurling Tomt 35 1,35 kg (1 st fisk)

Största fisk: Benny Björklund Tomt 61 4,21 kg (gädda)Grattis alla pristagare och tack övriga som var med. Förslag ifrån deltagare att kunna ha en fisketävling på kvällen i juli. Vi återkommer. Anslag om kräftfiske kommer under juli månad.

/Fiskekommittén

Kenneth Modig
Allan Johansson
Jocke Björklund