Hej alla kära grannar och vänner. Lördagen den 27 april är det ÄNTLIGEN dags för en av årets roligaste och mest givande dagar: arbetsdagen. Klockan 10.00 samlas vi på de gamla vanliga ställena och ger oss därefter ut på våra ärofyllda uppdrag, tilldelade oss av våra stabila arbetslagsledare. Missa för allt i världen inte den här chansen att få umgås med några av världens trevligaste människor, samtidigt som du hjälper till att göra vårt redan så fina Strömshammar om möjligt ännu finare. Nya regler innebär att det inte är någon eldning tillåten denna dag, därför kommer all sly som tas ner samlas i fina högar som vi sedan får bortforslade av våra samarbetspartners. Just det! Grillningen! Efter förrättat värv samlas vi alla för en gemensam korvgrillning efter arbetsdagens slut. 14.00 är det som gäller, återkommer inom kort med information om exakt var vi grillar.

Mvh
Styrelsen