Äntligen är det snart midsommar…!

Här kommer lite info + tider att ha koll på:

Midsommarafton: 9.30 plockar vi blommor och klär stången nere vid festplatsen tillsammans.

15.00 firar vi med dans kring stången. Kommer även att finnas lotterier, fiskdamm, pilkastning, chokladhjul samt godisregn. Strömshammars café är öppet och säljer fika / dryck. Observera att det enbart swish som gäller som betalning.

21.00 blir det dans på dansbanan för alla kvällspigga (högtalare ställs i ordning efter dansen på em så den som är mega-sugen på att stuffa kan koppla upp sig och dansa loss…) DJ Strömshammar är på plats från ca. 23.00.

Midsommardagen: 15.00 är det i sedvanlig ordning fotboll för alla med spring i benen, oavsett ålder! De som inte spelar tittar på 😉 Passa på att hänga på lekplatsen! Välkomna! /Festkommittén (Susanne, Nina och Nina)