Kära grannar och vänner i världens bästa fritidshusområde Strömshammar: vi i styrelsen vill önska alla en riktigt, riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi ser tillbaka på ännu ett år där vi gjort allt vi kan för att få vårt älskade Strömshammar att blomma. Det är inte alltid vi 128-129 tomtägare är överens, men på det hela taget tycker vi att det finns en Strömshammarskänsla som överbryggar de allra flesta meningsskiljaktigheter.

Vi i styrelsen är nu inne på vårt tredje-fjärde år tillsammans och är i alla fall rörande överens internt om att vi tycker att vårt fina område bara blir bättre och bättre. Främst tack vare alla er som hejar glatt, ställer upp i vått och torrt, kommer med lysande förslag och visar att ni vill att detta ska vara allas vårt paradis på jorden.

Låt oss hoppas att 2022 blir någonting i hästväg. Ett år då vi slänger Coronor och Omnikroner åt skogen. Och så hoppas vi att vi träffas någonstans längs våra (förhoppningsvis) snötäckta vägar i julhelgen så att vi får växla några ord ansikte mot ansikte.

Ha en underbar jul.

Mvh
Styrelsen