Hej!
I år firar vi midsommar på ängen, även om det inte blir riktigt som vanligt. Vi är glada för att regler, rekommendationer och minskad smittspridning gör det möjligt att fira lite midsommar i år. Vi har respekt för att oron finns kvar och att vaccinationer inte är helt klara.

Vi planerar, om inte föreskrifter etc. ändras, att ha dagsprogrammet på ängen med samma tider och upplägg som innan pandemin. Vi kommer att sprida ut oss lite mer än vanligt och även använda fotbollsplanen för att kunna hålla avstånd. Dansen kring midsommarstången blir endast för de yngre barnen, pilkastning och fiskdamm kommer att finnas. Kaffe och kaka finns att köpa samt givetvis ett lotteri med fina priser. Kan du tänka dig att hjälpa till vid pilkastning eller med att sälja lotter så hör gärna av dig.

Vi vill att du tar med dig picknickfilten (din hänvisade plats) och att du respekterar de regler FHM har kring att vara frisk, inte ha symptom, tvätta händer, hålla avstånd mm. Vill du ha munskydd så är det bra och känner du dig inte bekväm så stanna hemma.
,Föreningen ordnar inget för kvällen, det får dröja ett år till…

Väl mött och glad midsommar!

Mvh
Styrelsen